Oaza ta de relaxare si liniste

SUNA ACUM:

Mobil:+40 745813923

Tel:+40 355401104

Cazare

/ Cazare

Pensiunea Cara pune la dispozitia clientilor 10 camere confortabile, structurate in 4 camere duble twin, 2 apartamente cu 2 camere(3 locuri), 3 camere duble matrimoniale si o camera cu 4 Locuri (pat matrimonial si un 2 paturi de o persoana). Facilitatile disponibile in camera includ minibar, telefon, TV(cablu), baie proprie cu cabina de dus, incalzire centrala, balcon, acces internet wireless. Toate spatiile de cazare sunt destinate nefumatorilor.

 • Camera Twin 1

  Camera Twin 1

   Camera 1 este o camera cu 2 paturi (twin) si este situata la parter. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, mobiler nou,balcon.

 • Camera Twin 2

  Camera Twin 2

   Camera 2 este o camera cu 2 paturi (twin) si este situata la parter. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, mobiler nou,balcon.

 • Camera Twin 3

  Camera Twin 3

   Camera 3 este o camera cu 2 paturi (twin) si este situata la parter. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, mobiler nou,balcon.

 • Camera Twin 4

  Camera Twin 4

   Camera 4 este o camera cu 2 paturi (twin) si este situata la parter. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, mobiler nou,balcon.

 • Camera Tripla 6

  Camera Tripla 6

   Camera 6 este o camera 1 pat matrimonial si un pat de o persoana si este situata la etajul 1. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, minibar,balcon.Este o camera destinata familiilor cu un copil mai mare.

 • Camera Matrimoniala 8

  Camera Matrimoniala 8

     Camera  8 este o camera cu 1 pat matrimonial  pentru 2 persoane si este situata la etajul 1. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, minibar,balcon.      

 • Camera Matrimoniala 10

  Camera Matrimoniala 10

       Camera  10 este o camera cu 1 pat matrimonial  pentru 2 persoane si este situata la etajul 1. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, minibar,balcon.

 • Camera Matrimoniala 12

  Camera Matrimoniala 12

       Camera  12 este o camera cu 1 pat matrimonial  pentru 2 persoane si este situata la etajul 1  in corpul al doilea al pensiunii deasupra salii de conferinte. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, minibar.

 • Apartament 7

  Apartament 7

       Apartamentul 7 este alcatuit dintr-o camera cu 1 pat matrimonial  pentru 2 persoane  si o camera cu 1 pat pentru 1 persoana fiind situata la etajul 1. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet wireless, minibar.

 • Apartament 11

  Apartament 11

     Apartamentul 11 este alcatuit dintr-o camera cu 1 pat matrimonial  pentru 2 persoane  si o camera cu 1 pat pentru 1 persoana fiind situata la etajul 1 in corpul al doilea al pensiunii deasupra salii de conferinte. Este dotata cu baie proprie cu cabina de dus, televizor, telefon, internet(...)

© Pensiunea CARA - 2012 Toate drepturile rezervate. ANPC

web design