Oaza ta de relaxare si liniste

SUNA ACUM:

Mobil:+40 745813923

Tel:+40 355401104

Termeni si conditii

/ Termeni si conditii

Rezervare  online

Aceasta rezervare este inregistrata instant si va fi garantata de catre card. Avansul va fi incasat si este nerambursabil. DIFERENTA de plata o veti face direct la receptie. Puteti anula rezervarea oricand fara penalizari cu 7 zile inaintea datei de sosire la pensiune.
. Orice anulare, inclusiv no show, cu mai putin de 7  zile inainte de data sosirii se va penaliza cu contravaloarea avansului de cazare. 

Tarifele afisate includ cazare si mic dejun.

Sosirea ai plecarea

Primirea camerei se poate face începând cu ora  15.00 pm

 

Eliberarea camerei se va face înainte de ora 12.00

 

Primirea camerei mai devreme, dar si eliberarea acesteia mai târziu de orele mentionate mai sus este posibila la cerere, iar preturile acestor servicii sunt disponibile la receptie. Poarta pensiunii precum si receptia se închid la orele 22:00. Va rugam sa ne anuntati daca stiti ca ajungeti dupa ora 20.00, la urmatorul numar de telefon 0745813923

 

Copii

Nu exista costuri suplimentare pentru copiii sub 7 ani care stau in camera cu parintii.

Programul restaurantului  8.00-22.00

•    Micul dejun  se serveste zilnic între 8.30 ai 10.30 am 

Ultima comanda la bucatarie 20.30

 

 

Piscina

Piscina este disponibila pentru toti oaspetii pensiunii contra cost si are urmatorul program: 10:00 am si  8:00 pm

Copiii trebuie sa fie insotiti  permanent de parinti.

Modalitati de plata

Cartile de credit MasterCard si Visa sunt acceptate, dar si plata în numerar,  precum si transferurile bancare.

 

 

Anularea rezervarii

Orice anulare  de rezervare se va face numai în scris.

 

Daca aceasta anulare se face cu mai putin de 7 zile înainte de data la care ati anuntat ca sositi si înainte de ora 12.00 ora locala, se vor aplica cele menaionate în paragraful Rezervare online.  Nu se vor aplica penalizari daca se va face anularea rezervarii cu cel putin  7 zile înainte.

 

Daca este vorba de o rezervare de cinci camere, sau mai multe atunci anularea acesteia se va face cu cel putin  14 de zile înainte  (înainte de ora 12:00 pm ora locala). În cazul în care nu sositi la data mentionata, se va pierde avansul achitat prin sistemul de plata online.  Nu se vor aplica penalizari daca se va face anularea rezervarii cu cel putin 14 zile înainte.

 

Reducerea sejurului

În intervalul de timp în care se poate face anularea rezervarii sau dupa ce a fost primita camera, puteti modifica durata sejurului dumneavoastra, platind contravaloarea unei nopti de cazare, sau 50.0% din contravaloarea cazarii sau a pachetului pentru care ati optat.

 

Tarife si durata minima a sejurului

Tarifele noastre difera în functie de tipul de camera pentru care optati si disponibilitate. Pentru perioada verii si pentru anumite pachete oferite este posibil sa solicitam ca durata minima a sejurului sa fie de doua zile.

 

Fumatul

La Pensiunea Cara nu este permis fumatul în camere sau în spatii publice; exista locuri special amenajate, in restaurant, bar terase si alte spatii în aer liber pe întreaga proprietate. Se va percepe o taxa de salubrizare care este echivalenta cu contravaloarea unei nopti de cazare, pentru camerele în care s-a fumat.

 

Spatiul de parcare si autoturismele

Parcarea se poate face în locurile speciale amenajate si este gratuita. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre.

 

Animalele de casa

La Pensiunea Cara nu este permis accesul cu animale de companie.

 

Confidentialitatea informatiilor

Daca ne contactati prin e-mail, fax sau prin intermediul acestui site, ne vom permite sa va contactam în viitor pentru a va trimite materiale  si oferte promotionale sau a va informa în legatura cu evenimentele pe care le vom organiza. Nu vom folosi niciodata numele sau informatiile despre dumneavoastra fara sa avem în prealabil acordul dumneavoastra. Veti avea posibilitatea sa ne comunicati daca doriti sa primiti aceste informatii în viitor.

 

Oaspeti suplimentari

În cazul în care nu ne informati în prealabil, toate tarifele noastre sunt calculate pentru doua sau trei persoane. Va rugam sa consultati pagina noastra de rezervari pentru a vedea tarifele pentru oaspeti suplimentari.

 

Rezervari pentru grupuri

Daca exista solicitari pentru cinci sau mai multe camere, avem nevoie sa ne informati în avans pentru a va putea asista în momentul cazarii. Dorim sa întâmpinam personal membrii grupurilor si sa le oferim cele mai bune servicii. 

 

Politica de protectie a mediului

Pentru noi reprezinta o permanenta preocupare sa putem sa ne desfasuram activitatea într-un mediu corespunzator si de aceea promovam mereu constientizare celor care ne viziteaza asupra mediului înconjurator. Pregatim personalul nostru pentru a-si desfasura activitatea respectând si protejând mediul înconjurator, iar periodic actualizam acest mod de lucru.

 

Dispute si reclamatii

Orice controversa, disputa sau reclamatie care ar putea sa apara în urma aplicarii  politicii hotelului nostru, va intra sub jurisdictia judecatoriei Caransebes.

 

Modificari ale politicii pensiunii

Politica pensiunii poate fi modificata fara a se face notificari în prealabil. Ultima modificare a avut loc la data de 18 Septembrie 2012.

© Pensiunea CARA - 2012 Toate drepturile rezervate. ANPC

web design